Lezing rond bio en fairtrade bij Limburgse Milieukoepel vzw op 5 oktober

Standaard

De Limburgse Milieukoepel vzw in de Geraetsstraat 25 tussen de Koningin Astridlaan en Bampslaan nodigt spreker Steven Schepers van de Wereldwinkel Hasselt uit op woensdag 5 oktober om vanaf 19u30 een infoavond te houden rond fairtrade en bio producten. Deze avond kadert dan ook in de Week van de Fairtrade.

“Wie een Oxfam-wereldwinkel binnenstapt, merkt onmiddellijk dat biologische en fairtradeproducten aan een flinke opmars bezig zijn. Begin jaren negentig vond je welgeteld één bioproduct in de winkelrekken, intussen is dit opgelopen tot 1/3de van alle producten”, aldus Steven Schepers.

Op deze info-avond legt hij uit waarom er binnen de eerlijke handel almaar meer aandacht is voor biologische handel. Tijdens deze info-avond gaat Steven ook dieper in op andere vraagstukken zoals biobrandstoffen, voedselkilometers en wat de milieu- en fairtradebeweging voor elkaar kunnen betekenen.

De toegang is gratis en iedereen is. Liefst inschrijven op voorhand via info@limburgsemilieukoepel.be of op 011/22 50 73.

Iedereen is van harte welkom.

www.limburgsemilieukoepel.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s