Jos Ghysen krijgt droomhelikoptervlucht over Hasselt als verjaardagsgeschenk

Standaard

Jos Ghysen is 85 jaar geworden en dat is in stijl gevierd in de Limburgse media.

Op zaterdag 1 mei werd hij in Bokrijk live geïnterviewd in De Madammen op Radio2 tijdens de Radio2 Planten- en Tuindag. Maandag 3 mei werd verdergevierd bij TV Limburg met een verwezenlijking van zijn droom: een helikoptervlucht boven Hasselt, waarbij het luchtfoto’s kon maken.

Bokrijk

In Bokrijk mocht hij niet alleen annekdotes ophalen tijdens het programma van De Madammen, maar mocht hij ook zijn aloude wereldvermaarde telefoonquiz nog eens overdoen. Drie vragen uit de actualiteit met telkens een reis als prijs werden gesteld en quizzer was iemand uit Oostakker.

Deze beantwoordde de drie vragen correct en mocht meteen zijn koffers pakken om zeven dagen op vakantie te trekken in de vijfsterrenhotel in de Zwarte Woud.

Luchtfoto’s in een helikopter

Maandag 3 mei werd hij dan gehuldigd door een uitgebreid team, familie en oude kennissen op TV Limburg. Als hoogtepunt mocht hij luchtfoto’s trekken tijdens een helikoptervlucht over Hasselt. Zijn ultieme wens die in vervulling ging, tot groot jolijt bij Jos Ghysen.

De gezondheid van Jos Ghysen is op zijn 85ste jaar nog steeds goed. Wel had hij last om gedrukte tekst te lezen voor de quizvragen, maar dat brengt die gezegende leeftijd mee. Voor de rest is hij nog zeer goed te been en heeft hij nog steeds een goed geheugen met de nodige humor. Regelmatig schrijft hij nog op zijn veel gelezen blog en staat ook op Facebook.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s