Cabaretier Alex Klaasen speelt Toon in Toon de musical op 12 april in CCHA

Standaard

foto toon c roy beusker

Op dinsdag 12 april vanaf 20u staat de veel geprezen productie Toon de musical op de planken van het cultuurcentrum. Cabaretier Alex Klaasen kruipt in de voortreffelijke rol van wijlen Toon Hermans.

In april 2010 was het tien jaar geleden dat Toon Hermans overleed, maar zijn werk leeft meer dan ooit tevoren. Liedjes als Een ballon, een ballonnetje; Appels op de tafelsprei; Jo met de banjo en 24 rozen worden door jong en oud meegezongen. En zijn conferences over Sinterklaas en De Stoel brengen nog steeds hele generaties aan het lachen.

Het is geen makkelijke opgave de persoon Toon Hermans op het toneel te zetten. Cabaretier Alex Klaasen (ook te zien in Gooische vrouwen) gaat de uitdaging aan. Het belooft één van de meest besproken theatermetamorfoses van het seizoen te worden.

Alex speelt Toon, de entertainer die zich wist te ontworstelen aan zijn arme jeugd. En die ondanks zijn internationale theatercarrière zijn vrouw en kinderen nooit uit het oog verloor.

Toon, de musical wordt een voorstelling met een lach en een traan. Maar het wordt vooral een diepe buiging voor de theatergrootheid die Toon Hermans is.

Kaarten voor Toon de musical kosten 29 euro en 27,50 voor -25/60+.

Reservaties via plaatsbespreking@ccha.be of op 011/22 99 33.

www.ccha.be

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s