Gouden plaat doet Will Tura glunderen

Standaard

10.000 Turafans waren zaterdagavond 18 december present in de Ethias Arena om het uniek concert voor hun 70-jarig idool met 69 gastartiesten bij te wonen. Kennelijk genoot Will Tura van zijn show, aangezien niet alleen Helmut Lotti zorgde voor de verrassing met de vertolking van ‘My way’ en Tura ook werd vereerd met een gouden plaat voor 10.000 verkochte albums van ‘Tura 70 – Helemaal Tura’. Hij bracht dan ook zeer geëmotioneerd een show van vier uur.

Het was zijn dochter Sandy die haar allerliefste vader mocht aankondigen. Een hele reeks gastartiesten bracht eer aan de zeventigjarige zanger door bekende hits te zingen uit zijn rijk gevuld en zeer gevarieerd repertoire.

Zelf was Will Tura erg emotioneel aangeslagen in zijn lange verjaardagsshow. Voor zijn vrouwtje Jenny voegde hij ‘Lief’ toen aan zijn playlist.

Hoogtepunt was echter toen verrassingsgast Helmut Lotti op het podium verscheen en samen met Will ‘My way’ van Frank Sinatra bejubelend zong.

Het was rond middernacht dat de vele aanwezigen blij en tevreden de Ethias Arena mochten verlaten. Ze hadden echte waar gehad voor hun geld. En Will Tura? Die had precies geen enkel druppel zweet gelaten tijdens zijn show op zijn 70ste verjaardag. Hij mag nu op tournee met zijn show door gans Vlaanderen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s