Twee infoavonden rond abortus in Provinciehuis

Standaard

Op woensdagen 3 en 10 november, telkens vanaf 19u30, zijn alle geïnteresseerden welkom op twee infoavonden rond ‘Abortus, vroeger en nu’ in de F-blok van het Provinciehuis met inrit aan de Bosstraat.

De organisatie is in handen van vrouwen- en lesbocentrum De Madam in samenwerking met het provinciebestuur en staat in het teken van 20 jaar abortuswetgeving in België.

Op woensdag 3 november staat de film en het regiedebuut van zangeres Cher ‘If these walls could talk’ op het programma. De film handelt over drie verschillende verhalen over drie sterke vrouwen in drie verschillende decennia. Zelfverzekerde vrouwen worden geconfronteerd met een ongeplande zwangerschap en staan voor de moeilijkste keuze van hun leven. Is het kind gewenst of niet?

De Engeltjesmaaksters

Diane De Keyzer, auteur van ‘De Engeltjesmaaksters’, brengt op woensdag 10 november brengt verhalen uit haar boek tot leven. In haar werk vertelt ze verhalen van ongewenste zwangerschappen bij vrouwen en hun helpsters.

Wanhopige vrouwen in deze toestand kunnen steeds aankloppen bij het Bourgognecentrum. Carine Vrancken is er directeur en tevens voorzitter van LUNA. Zij schetst op deze avond de praktische kant van zo’n zwangerschapsonderbreking.

Belangstellenden zijn steeds welkom, maar dienen zich wel in te schrijven via De Madam op 011/25 22 94. De inkom is gratis.

www.demadam.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s