33ste Cultuurbeurs staat voor de deur

Standaard

Op zaterdag 11 en zondag 12 september, telkens van 10 tot 18u, vindt de traditionele 33ste Cultuurbeurs plaats in het Cultuurcentrum. Het is een gelegenheid voor 81 Hasseltse verenigingen om hun werking en programma voor te stellen aan het grote publiek of leden te werven.

De Cultuurbeurs is ontsproten uit de vroegere Info- en Hobbybeurs. Heel wat verenigingen komen jaarlijks terug, anderen haken af omwille van gebrek aan vernieuwing, niettegenstaande de voorbije jaren toch nieuwe elementen werden toegevoegd vanuit de Stedelijke Socioculturele Raad, zoals tombola voor bezoekers, het kookeiland en het bloemeneiland.

Nieuw

De standen hebben allemaal een nieuw plaatsje gekregen, de vaste bezoeker zal weer op ontdekking moeten gaan. BeKOORlijk krijgt een aparte promostand (13). Door de samenwerking tussen het Modemuseum, de Kringloopwinkel in Hasselt en KAV kunnen is er op zaterdag en zondag een unieke modeshow.

Daarbuiten zijn er nog steeds het cultureel ontbijt aan 6 euro, over te schrijven op rekeningnummer 068-2162463-69,  met vermelding van : ontbijt cultuurbeurs met naam en adresgegevens, de rondleiding van de nieuwe Hasselaren en de Hasseltse quiz.

www.cultuurbeurs.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s