Exclusief Limburg: lifestylebeurs voor bedrijfsleven en goed doel

Standaard

Vanaf augustus kunnen mensen van de bedrijfswereld zich al inschrijven via info@samenco.be voor een exclusieve lifestylebeurs met food, drinks, fashion, show en spektakel, alles onder het label uniek & exclusief, en dit op vrijdag 8 oktober van 16 tot 2u en op zaterdag 9 oktober van 15 tot 3u in de Grenslandhallen.

Op het programma staan genommeerde standhouders met exclusieve producten, een uitgebreid gamma lekkere food & drinks en een spetterende show met nationale en internationale artiesten. De opbrengst gaat naar ‘Een Hart voor Limburg’.

Prijzen en aanbod

Voor een standaard kaart voor 1 dag betaal je 25 euro, voor 2 dagen 35 euro; voor een vipkaart voor 1 dag 60 euro en voor 2 dagen 95 euro; voor een gold vipkaart voor 1 dag 110 euro en voor 2 dagen 195 euro, per persoon wel te verstaan.

Met een standaard kaart kan je vanaf 19u30 de show en afterparty meemaken. Een vipkaart geeft recht op de receptie + een halve fles cava tijdens de show. Met een gold vipkaart mag je naast de receptie ook je voeten onder de dinertafel schuiven tijdens de show.

www.limburgexclusief.be, www.grenslandhallen.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s