Een nieuwe Live a Life in Stevoort kondigt zich aan

Standaard

Vorig jaar kwamen er meer dan duizend bezoekers over de vloer op de erf van de vierkantsboerderij van de familie Vennekes in de Oude Molenstraat in Stevoort voor de eerste Live a Life, een event in het kader van een goed doel voor de strijd tegen kanker. Even enthousiast gaan de organisatoren er op zaterdag 7 augustus opnieuw tegenaan voor een tweede Live a Life op dezelfde plaats. Live a Life is een eerbetoon aan de te vroeg overleden Saartje Vennekes.

TVL-icoon Cynthia Reeckmans neemt de presentatie op zich. Vanaf 15u mag zij dan ook de start van de grote kinderanimatie in een groen kader en de opening van het Live a Lifeterras aankondigen. Naast huifkartochten, schminkstanden en dergelijke, staan ook parachutesprongen en tochtjes met een warmeluchtballon op het programma bij mooi weer.

Nadat Nina Hoeberichts een luisterconcert vanaf 18u in de overdekte tuin heeft gegeven, begint de avond pas vanaf 20u voor de volwassenen met Guy Swinnen, die weer katoen zal geven op de binnenkoer. Johnny Joris en The Amazing Blenders vanaf 21u30 en een CODA optreden vanaf 23u volgen.

Vanaf middernacht neemt de onvervalste Ronny Boussu de rol op zich van discjockey. Hij zal het publiek zeker de beentjes doen bewegen op de dansvloer.

Alle activiteiten worden door 5 camera’s gefilmd en live vertoond op het grote scherm in de overdekte tuin.

De eerste Live a Life bracht 7848,88 euro op.

www.livealife.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s