Vuurwerk in Hasselt: steeds spectaculair

Standaard

Vuurwerk in Hasselt en deelgemeenten valt er steeds samen met de jaarlijkse gezellige kermis. De organisatie is in handen van het Koninklijk Stedelijk Feestcomité die er al jaren ervaring in hebben.  Het vuurwerk tijdens Spalbeek kermis met Spalbeek Terras opende de rij van vijf in de lucht ontploffende objecten die uiteenspatten in duizenden kleurrijke gensters.

Moos Herk

Het volgende vuurwerk vindt plaats op 13 augustus aan het Beukenhof in Sint-Lambrechts-Herk. Samen met de kermis zijn er op 14 en 15 augustus wielerwedstrijden in organisatie van WC De Bosuil. Ook op 15 augustus verzamelen het geblazen voor kopers en verkopers voor een grote rommelmarkt.

Kuringen

Tijdens Kuringen kermis is het op 3 september van 17 tot 22u avondmarkt in het centrum, gevolgd door vuurwerk op 4 september.

Stevoort

Stevoort kermis aan de Hasseltse Dreef, op het plein achter het gemeentehuis, wordt feestelijk afgesloten op 20 september met een avondmarkt en vuurwerk.

Hasselt kermis

Gelijklopend met de opening van Stevoort kermis start Hasselt kermis op 18 september met een groot vuurwerk aan de kanaalkom, gevolgd door een kermisbal in de Holiday Inn. Op dinsdag 21 september staat er ook een jaarmarkt op het Dusartplein op het programma. Hasselt kermis duurt tot en met zondag 26 september.

www.feestcomitehasselt.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s