Freek Braeckman praat met auteurs op Literaire Lente Loslippig

Standaard

Zaterdagnamiddag was het over de koppen lopen in het boekenpaleis van de kleine Maastrichterstraat, de Standaard Boekhandel. Niemand minder dan nieuwspresentator Freek Braeckman praatte er met Atte Jongstra, Gie Bogaert, Kristien Hemmerechts, Oscar van den Boogaard en Guido Van Heulendonck voor het boekenjournaal van Literaire Lente Loslippig.

In een aquariumdecor midden in de winkelruimte van de Standaard Boekhandel ontving Freek Braeckman zijn gasten met een bokaal met twee goudvissen op tafel. We waren getuigen van het boeiend gesprek met de enige vrouw in het gezelschap, Kristien Hemmerechts. Zij had het over het overlijden van haar vader Karel Hemmerechts en haar verlangen naar sterfelijkheid dat zij in haar laatste boek ‘Zorg voor sterfelijkheid’ uitvoerig beschrijft.

Vroeger op de dag was Jos Ghysen ook van de partij om zijn verzamelde blogteksten in boekvorm voor te stellen en te signeren. Immers de ganse dag werden drankjes en hapjes geserveerd in de Standaard Boekhandel door het behulpzame personeel.

www.standaardboek.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s