Steun Spaarpotactie Medi Clowns

Standaard

Foto mediclowns.be

Deze knotsgekke ziekenhuisclowns zijn al meer dan elf jaar actief. Vorig jaar kregen meer dan 6.000 zieke kinderen het bezoek van de Medi Clowns in een tiental verschillende ziekenhuizen, waarvan het merendeel in Limburg. Tijdens het verblijf in het ziekenhuis zorgen de Medi Clowns voor aangename momenten voor de kids.

De vrolijke clowns toveren elke keer een lach op het gezicht van de zieke kinderen, maar hier is geld voor nodig. Om nog meer patiëntjes te kunnen voorzien van zo’n clownesk bezoek en om geld in het laatje te krijgen, lanceren de Medi Clowns een splinternieuw initiatief: de Spaarpotactie.

Ook jij kan de Medi Clowns steunen met een kleine gift. De spaarpotten staan vanaf 24 april opgesteld in heel wat winkels in de stad, waar je een bijdrage kan in deponeren.

Je kan de Medi Clowns ook steunen door een overschrijving van een zeker bedrag op rekening 735-0079483-28. Voor slechts 10 euro maak je een clownsbezoek voor een ziek kindje mogelijk. Voor giften boven de 30 euro krijg je van hen een fiscaal attest.

www.mediclowns.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s