Fairtrade – Moederdag – Brunch – Wereldwinkel – 9 mei

Standaard

Op zondag 9 mei van 9u30 tot 11u en van 11u30 tot 13u wil Oxfam Wereldwinkel speciaal de moeders in de watten leggen met een lekkere fairtradebrunch in zaal Crutzenhof, Oude Kuringerbaan 93 in de Heilig-Hartwijk.

“Wij zorgen voor een (h)eerlijk gedekte tafel met fairtradeproducten uit het Zuiden en ‘korte keten landbouwproducten’ van bij ons in een gezellige sfeer”, weet Steven Schepers van Oxfam Wereldwinkel Hasselt ons te vertellen.

Prijzen om deel te nemen aan de brunch bedraagt 10 euro per volwassene, 7 euro voor kids van 4 tot 12 jaar en kids -3 jaar genieten van gratis brunch. Voorinschrijving is verplicht en liefst betalen bij inschrijving.

Inschrijven en betalen kan tot en met maandag 3 mei in de wereldwinkel van Hasselt van maandag tot vrijdag van 9 tot 18u en zaterdag van 10 tot 18u. Ook inschrijven per overschrijving op  rekeningnummer 001-1283878-62, op naam van Oxfam-Wereldwinkel Hasselt,met de mededeling : brunch – je familienaam, aantal volwassenen, aantal kinderen, juiste uur (vb: moederdagbrunch 09052010/Janssens/ 3volw/2kind/9u30).

www.oww.be/hasselt of 011/22 83 32.

Advertenties

Een gedachte over “Fairtrade – Moederdag – Brunch – Wereldwinkel – 9 mei

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s