Internationale Halfvastenstoet zet Hasselt op 14 maart op zijn kop

Standaard

De 63ste Internationale Halfvaststoet op zondag 14 maart wordt vanaf 14u een uurtje voorafgegaan door de tradiotionele reclamestoet. Voor de eerste keer trekt de kleurrijke cavalcade met grote praalwagens met Prins Carnaval Jan II enkel rond de volledige Groene Boulevard, op de Carnaval Boulevard.

Het parcours van de stoet dat Jan II en zijn gevolg volgen, vertrekt op het Dusartplein om vervolgens via de Guffenslaan, het Leopoldplein, De Schiervellaan, de Thonissenlaan en de Martelarenlaan opnieuw te eindigen op het Dusartplein.

De best verklede kliek en individu kunnen aanspraak maken op een mooie prijs. Immers Hasselaren worden aangepord om verkleed op stap te gaan. De leukst gekiekte verkleden uit een fotoreportage maken kans op zo’n prijs.

Na de stoet kan carnaval verder gevierd worden in een tent op het Dusartplein, op de Knepkes’ Avond van de Ambiance met de uitreiking van de Wall of Fame-ster en met The Fools en Sam Gooris op het Molenpoortplein of in één of ander gezellige kroeg in de binnenstad.

www.hasselt.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s