De eerste Jobel in alle Hasseltse brievenbussen

Standaard

Als bijgevoegde katern bij De Nieuwe Hasselaar ontvangen alle Hasselaren voor het einde van de maand september de eerste editie van De Jobel van oktober in hun brievenbus. De Jobel is de infokrant van de Virga Jessefeesten die in augustus 2010 in Hasselt zullen plaatsvinden en die de voorbereidingen zullen berichten. Maandelijks zal De Jobel verschijnen tot aan de Virga Jessefeesten.

Inhoud

De Jobel is een mooi verzorgde kleurenkrant op dikker papiersoort in groot geplooid formaat, met een prachtige lay-out, duidelijk lettertype en -grootte. De foto’s erin zijn ook zorgvuldig gekozen en goed ingebouwd in de artikels. Er werd over de 7 pagina’s vooral gewerkt met hoofdzakelijk blauw, groen, oranje en paars. Belangrijke praktische informatie staat ook duidelijk gepubliceerd in oranje en groene kaders.

Naast drie korte inleidende woorden van burgemeester Herman Reynders, deken Lambert Vanherk en voorzitter van het VJ-Comité, Guido Breban, staat er ook meer informatie in over het korte programma van de VJF, een historiek, de Ommegang en nieuws over de rotten of straatversieringen.

Leuk is wel dat alle verantwoordelijken van de 20 deelnemende parochiefederaties en de 50 rotten erin vermeld staan. 

We kijken alvast uit naar de tweede Jobeluitgave!

www.virgajessefeesten.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s