Geen spectaculaire standwerkers op zonnige jaarmarkt

Standaard

jaarmarkt04

Veel marktkramers zonder uitschieters, heel veel volk en heel mooi weer: zo kunnen we de kermisjaarmarkt afgelopen dinsdag op het Dusartplein.

jaarmarkt01

De stadswachten hadden veel moeite om de organisatie van de bomvolle fietsparking aan de Maastrichterpoort in goede banen te leiden, terwijl Jos Tuts zijn best deed om mensen te tracteren op zijn drèpke, het Tutske, en het ook aan de man probeerde te brengen. Als het voor de ambiance is, is Tutske er steeds bij. Helaas moet hij het karnavalprinsdom overgeven aan zijn opvolger.

Standwerkers

De markt was tot in de nok gevuld met kraampjes en veel schoon volk. Spectaculaire standhouders hebben we niet ontmoet. Een man met herautenstem  verkocht vol mimieke humor messen die men niet meer hoeft te slijpen. Wat verder was er nog een dame die speciale hondenkammen demonstreerde en slijtte.

jaarmarkt02

Ook de bekende standwerkers met het toversponsje en de snoeischaar, die snoeit zonder moeite, waren van de partij.  Tenslotte keken promomeisjes van Kellogg´s verbaasd op naar de steltloper.

jaarmarkt03

Voor de rest was  het gezellig kuieren op het marktplein in een zalig schijnend zonnetje. De terrassen zaten dan ook bomvol. Een plaatsje bemachtigen was onbegonnen werk.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s