Allen naar de oergezellige septemberfoor!

Standaard

 Hasselt moet zeker niet onderdoen voor de grote kermissen in Antwerpen, Brussel en Luik. Het is wel de beste en wellicht ook de grootste foor van België. Foorkramers zakken dan ook graag af in die periode naar Hasselt, omdat dit voor hen een goed verdienende zaak is,  samen met de super gezelligheid.

 

De details van de nieuwigheden van de grote septemberfoor in Hasselt zijn jammer genoeg nog niet bekend, maar toch kunnen we je het programma in grote lijnen nu al presenteren.

 

Vuurwerk en kermisbal

 

Negen dagen kunnen opnieuw duizenden bezoekers genieten van de jaarlijkse kermissfeer op het Dusartplein en de Boudewijnlaan. Van zaterdag 19 tot en met zondag 27 september is het weer oergezellig in Hasselt. Die gezelligheid wordt naar jaarlijkse traditie ingezet met een prachtig vuurwerk op zaterdag vanaf 21u aan de kanaalkom, gevolgd door een onvervalst gratis kermisbal in de Holliday Inn met DJ Rikky & Chris Barrow.

Speciale dagen

Net als op Vette Dinsdag is er op kermisdinsdag 22 september een tradiotionele kermisjaarmarkt op het marktplein van het Dusartplein. Tussen 8 en 13u bieden heel wat kraamhouders hun beste producten aan, soms met reducties. Donderdag 24 september is het dan nog familiedag. Tegen een verminderd tarief genieten onder andere andersvaliden van de vele attracties.

www.hasselt.be

Advertenties

Een gedachte over “Allen naar de oergezellige septemberfoor!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s