KHOG stelt 7de revue ‘Holywood an den Diëmer’ voor

Standaard

hasselt an den diemer01

Om de vier jaar organiseert het Koninklijk Hasselts Operettengezelschap een nieuwe revue. De zevende revue heet ‘Holywood an den Diëmer’ en gaat op 12 november in avant-première in het cultuurcentrum. Vijf voorstellingen staan er op het programma.

De inhoud moet er voor zorgen dat het publiek de lachspieren de ganse avond mag laten werken. “Het is een echte Hasseltse vaudeville, een luchtig toneelstuk doorspekt met vrolijke en komische liedjes in het ‘plat Hessels’, vertaald door Willy De Greeve”, aldus voorzitter Pierre Verheyden.

“Het verhaal draait rond een overleden multimiljonair die zijn vrouw een fortuin nalaat. Zij mag het enkel gebruiken om van Hasselt het ‘Holywood an den Diëmer’ te maken, met alle komische ontwikkelingen tot gevolg”, licht hij een tip van de sluier.

hasselt an den diemer02

Medewerkers

Normaal wordt Hollywood met dubbele l geschreven, maar die ene l vormt nu juist de clou van het verhaal. Een pittige vondst en verhaal van René Swartenbroeckx. Naar het hoogtepunt van de revue wordt gewerkt door een hele rits medewerkers.

“Zo staan Francis Vannerum en zijn team in voor het prachtige decor, neemt de Cosmo Dance Company de choreografie onder haar hoede en zorgt het live orkest van Willy en zoon Ruben Appermont voor de muzikale begeleiding”. Meer dan 50 acteurs spelen mee in de revue.

We kunnen nu al stellen dat we iets speciaal zullen ondernemen om de revue te helpen promoten.

www.khog.be

Advertenties

2 gedachtes over “KHOG stelt 7de revue ‘Holywood an den Diëmer’ voor

 1. Magda Vananderoye

  geacht,

  Betreft:Hasselse revue Holywwood an den diemer.

  Wilt U mij zo spoedig mogelijk laten weten op welke dagen er nog plaatsen vrij,zodat wij 2 personen onmiddelljk kunnen bestellen.
  Hoeveel bedraagd deze kostprijs? wanneer kunnen wij deze komen halen? Graag een mailtje terug!

  Dank U.

 2. Tickets kosten 21 en 22 euro en zijn te verkrijgen aan de balie van het Cultuurcentrum, via reservatie@ccha.be of op 011 22 99 33. Première 12 november 19u, overige voorstellingen 20u

  Voor plaatsbespreking gelieve contact op te nemen met het CC van Hasselt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s